Aug 19, 2014, 6:27 PM

Мигновение 

  Poetry » Love
515 0 1

 

 

 

     Изгревът вечен -

     гледам го в анфас ...

     за миг го виж и ти,

     оттам, отдалече ...

     видя ли,

     сляха се очите ни

     и изригна протуберанс ...!

     О, мигновение!

     Къде изтече ...?

 

 

 

© Валдемар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Мимолетна е красотата на споделения миг-мечта!
    След него остава тъгата, а тя е студена и протяжна като зима...
Random works
: ??:??