Dec 7, 2012, 7:49 PM

Минало 

  Poetry » Love
770 1 4

Всеки път когато съм самотна,

от миналото спомени отключвам.

За мене е присъда доживотна –

себе си във него да заключвам.

 

Щом настоящето за мен е празно,

а бъдещето твърде неизвестно.

Тогава миналото ми показва,

че има за какво да го харесвам!

 

Без него нямаше да знам коя съм,

а нямаше и спомени да имам!

И щях ли от любов така да гасна

и да усещам лято посред зима?

 

Към него винаги ще се завръщам,

за да възкръсвам и отново да умирам.

И любовта във него да прегръщам,

щом в настоящето не я намирам!

© Надя Уорендър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??