Nov 29, 2006, 11:06 AM

Минало 

  Poetry
630 0 1
                 
                                                       Мислиш ли, че пак ще свикна с теб
                                                       с твойте лъжи и нощите ти при друга някоя.
                                                       Да се правя,че незнам къде си ти,
                                                       да чакам в несвяст да плача без глас
                                                       за това което остана от нас.
                                                       Това беше преди,вече нямам сълзи
                                                       всичко свято за мене отне.
                                                       Няма да ти простя,бях за тебе игра
                                                       между нас всичко беше лъжа.
                                                       Няма вече да те чакам
                                                       в илюзии да вярвам,в истини измислени
                                                       да прикриеш свойте грешки
                                                       в живота що ранил си 
                                                       всичко зная,че се връща,
                                                       нека щом си отмъстя 
                                                       друга тебе да прегръща.
                                  

© Нанитууу Нанитууу All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • На места липсата на пункуация прави мисълта неразбираема (имам предвид последния куплет).
Random works
: ??:??