Sep 23, 2022, 11:02 AM

Минало, настояще и ... 

  Poetry » Phylosophy, Parody
268 0 0

На живота жизнерадостната песен

пях  като млад

в широк кръг или тесен

с ласкатели по - близки от брат.

 

Песента постепенно заглъхна

с приятелите някъде в далечината,

от фалша душата ми отдъхна,

сега чакам в мрачината

 

да дойде тихо Тя,

да ме хване за ръката,

с нея в бездната да полетя

далеч от бедните душици на земята!

© Никола Яндов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??