Mar 3, 2011, 12:10 PM

Минало време 

  Poetry » Phylosophy
585 0 0

 

Часовникът отмерва бързо,

стрелката  безмилостно лети

минута след минута, година след година,

отмерено във дни.

 

Делник делника заменя,

след него празникът лети,

пореден календар прелиства

последните си дни.

 

Нижат се минутите и дните,

като мъниста през игли

и само времето показва

колко много ни боли.

 

18. 08. 2000 год.

© Блага Енева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??