Минаха години.
Още плача за едни кафяви очи.
Още помня един пронизващ поглед.
Още усещам едни горещи плътни устни по кожата си.
Още различавам един-единствен аромат – твоя.
Още и все още виждам усмивката ти когато затворя очите си.
Годините минават, но ти не отминаваш.
© Стилияна All rights reserved.