Jun 2, 2009, 8:14 PM

Минута мълчание 

  Poetry » Other
442 0 0

Минута мълчание за тези,

които поради небрежност на шофьора загинаха.

Минута мълчание за тези,

които край Ямбол тъй нелепо си заминаха.


Минута мълчание за техните души,

но близките им кой ще успокои?

Как държавата с обезщетение от десет хиляди

ще им върне спокойствието и веселите дни?


Минута мълчание за тези,

които край Ямбол загинаха.

Минута мълчание и нека наказание има

за онези, които невинни хора убиха.



В памет на  загиналите край Ямбол

 

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??