Jun 26, 2009, 12:08 AM

Мираж 

  Poetry » Love
478 0 1

Тъмно е, красиво... и горещо.

В морето къпе се луната...

а аз съм влюбена....на плажа,

цялата облечена във бяло.

 


Чакам онзи, който ме крадеше

в нощите, в които бях самотна.

От любов... по устните болеше...

копнежът жив е в мен... отново.

 

Появи се силует на мъж...

дори парфюмът му усетих.

"Не изчезвай пак като мираж..." -

прошепнах, от вълнение треперех.

 

...........................

 

Думите дори изгубих...

в ръцете ти искам да умирам.

Рисувай ме със нежни устни...

няма, няма да те спирам.

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??