May 22, 2012, 10:08 AM

Мираж 

  Poetry » Love
482 0 0

Виждам как вървиш към мен
и политам в захлас.
Тичам, за да те прегърна,
но разбирам, че си бил мираж.
Толкова силно се надявам
скоро да те видя пак,
че насън дори дочувам твоя глас!

 

© Ааяонтьяо ТГЖ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??