Мираж ли си, или те има?
Реалност или просто мечта?
Любов, аз търсих те по пътища прашни,
от безсилие в душата ми дращи.
Любов, за тебе аз мечтах,
и виках те сред пустото пространство,
сама в мечтите съм си аз,
защо до тебе не достига моят глас?
Заспивам в свят от мечти,
сънувам блеснали, непознати ширини.
Там рози буйно цъфтят
и разнася се свеж аромат.
В съня ми ангели разперват крила
и обсипват ме с нежност и ласки,
само там аз срещам любовта,
но мираж, а не реалност е всяка моя мечта.
© Славка Григорова All rights reserved.
Не!