7.02.2009 г., 11:16 ч.

Мираж ли си или те има? 

  Поезия » Друга
792 0 5

Мираж ли си, или те има?

Реалност или просто мечта?

Любов, аз търсих те по пътища прашни,

от безсилие  в душата ми дращи.

 

Любов, за тебе аз мечтах,

и виках те сред пустото пространство,

сама в мечтите съм си аз,

защо до тебе не достига моят глас?

 

Заспивам в свят от мечти,

сънувам блеснали, непознати ширини.

Там рози буйно цъфтят

и разнася се свеж аромат.

 

В съня ми ангели разперват крила

и обсипват ме с нежност и ласки,

само там аз срещам любовта,

но мираж, а не реалност е всяка моя мечта.

© Славка Григорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??