Apr 17, 2009, 7:42 AM

Мисия 

  Poetry » Phylosophy
716 0 8

             Мисия


По донкихотовски повярвах в идеали.
Отрекох се от земния комфорт.
Страданието всъщност ме избави
от интригантстване и глух възторг.

Задачата не беше никак лесна…
Не можеше през куп за грош.
Отново мисията ми човешка
устрои творчески разкош.

Сколасах я. Изтънчено и фино.
Каквато само Бог ми позволи.
И в мислите среднощни тихо, мирно
спонтанност и любов струи.

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??