Jan 24, 2009, 2:14 PM

Мисли 

  Poetry
708 0 12

                 Мúсли

 

Върбите нежни плачат в тишината.

И хубаво е в малкия ми свят,

и колко скъпа ми е свободата

във този вечен кръговрат.

 

И въпреки че всичко се повтаря,

и въпреки че малък е света,

душата ми за друго не изгаря

освен за нежност и за чистота.

                               11 септември 1986 г.

                               гр. Търговище

 

© Надежда Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??