Jul 24, 2019, 7:22 PM

Mисли 

  Poetry » Love
594 0 2

Ще чакаш ли да дойда пак?

Да те погледна. 

Да се усмихнеш ти

и в миг да влезна 

във онзи свят, 

във който лудо ме обичаш! 

Където няма драми и лъжи. 

Във някаква Вселена паралелна, 

където всичко е различно – 

но си ти! 

Във нова приказка 

или реална виртуалност, 

с нов сюжет. 

Но пак да бъдем 

Аз и Ти! 

Да се обичаме 

със чувства без окови 

и никой никиму да не вреди. 

Ще искаш ли да дойда пак? 

Да ме целунеш... 

В мен да впиеш твоите очи. 

И аз опиянена да изгубя 

и ум, и разум, 

                        етика дори!

 

© Нели Р All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??