May 29, 2017, 12:00 AM  

Мислиш ли... 

  Poetry » Love
1194 6 13

Мислиш ли, че мога да забравя

устните на влюбена жена!

Не, не мога! Чувствата улавя

тръпнещата в мрака тишина!

 

И тогава бързам да отпия

блясъка от твоите очи!

Любовта, превърната в магия,

в устните ти сладостно горчи!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??