Мисля, мисля, мисля.
Душата моя трепетно мълчи.
Живот, лъжа, сълзи и смях –
смях фалшив, сълзи и смях,
мисля все за този смях и тез лъжи.
Душата моя трепетно мълчи.
Защо и кой, кога, къде
създал е този свят-лъжа.
Тези хора, този смях-лъжа –
мен проникнат от лъжа –
мен и мисълта.
© Асен All rights reserved.