Oct 28, 2021, 5:15 PM

Мисля за нея 

  Poetry
253 0 0

Мисля за нея

 

Когато времето се променя – мисля за нея.

Когато птичките пеят – мисля за нея.

Когато настъпва нощта и изгряват звездите – мисля за нея.

Когато падат красиви снежинки – мисля за нея.

Честно да си призная - сякаш ме е обзела.

 

Когато съм тъжен – мисля за нея.

Когато се радвам – се смея с нея.

Когато обичам – кълна се в нея.

Дори в съня си – мисля за нея.

Честно да си призная - сякаш ме е обзела.

 

Когато премигам – виждам нея.

Когато дишам – усещам единствено нея.

Слушайки – чувам единствено нея.

Когато докосвам – искам още от нея.

Когато сърцето ми бие – бие само за нея.

Какво да ви кажа – мисля само за нея.

 

RDP

© Радослав All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??