Nov 25, 2009, 11:13 PM

Мистериозен мъж 

  Poetry » Love
1091 0 1

Мистериозен мъж

 

Мистериозни, какво желаеш?

От мен ли се нуждаеш?

Копнееш ли да ме прегърнеш?

Жадуваш ли да ме целунеш?

 

Дойде сам и всичко преобърна,

да разбушуваш страстта безспирна.

Да ме накараш в нощта затихнала

да мисля за теб, играчка гушнала.

 

Да разбулиш тайни и спомени,

толкова време не споменавани?

Да бъдеш част от мен или с мен?

Да намериш кът, мой и най- тъмен?

 

Мистериозен мъж, красив,

появява се в свят сив.

Бъди честен с мен, скъпи!

Защо сега в мен се вглъби?

 

Сега ти диктуваш правилата,

а се е настанила тишината.

Искаш да ме измъчваш, или?

Това желаеш да постигнеш, нали?

 

© Грийн Лейди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??