Мощно мечтание
мачка магнитната мъка.
Моли ме маска мажорна -
махало маняк.
Музика мътна
маркира маршрутни мостове.
Мръква, минирал мъжественост,
малкият маг.
Махат минути,
мастилена младост мълчали.
Месец мъждука,
малинови мъки мълвящ.
Мраморна меса
мълнии мрежести мята.
Мистика мрачна...
Мъртвило...
Молитва...
Мираж...
© Мария Панайотова All rights reserved.
Честито Рождество, миличка, и дано в тази зимана нощ душите и сърцата на всички са станали по-добри и светещи от обич!💕💓💕
Бъди здрава!😘