Nov 20, 2009, 11:10 AM

Много ли 

  Poetry » Love
406 0 0

Толкова трудно ли ти беше
да обикнеш онова момиче?
Сърцето ù от болка кървеше
и вехнеше като кокиче.

Толкова много ли поиска от теб,
не беше ли по усилията ти?
Изминаваше всеки неин ден
в самота и капещи сълзи.

Толкова много ли ти коства
да ù обърнеш малко внимание?
В изобилие даваше ù болка,
а можеше да сложиш край на нейното страдание.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??