Nov 13, 2010, 9:58 AM

Много повече си... 

  Poetry » Love
507 0 0

Много повече си...


Отбиваш се за малко в дните ми
да подхраниш угасващите ми надежди
и изпращаш поздрави на спомените ми,
а после пак на познатото място ме
отвеждаш...

Там, където принцовете съществуват
и търсят дълго своите принцеси.
За такова място толкова жадувам
да ме намериш, принце мой.
Къде си?

 


Защо обличаш ти подобни дрехи?
Та ти нямаш капка синъо в кръвта си!
Ти си моята трепет, моят блян и утеха.
Какво, че не си принц... Много повече
си...




22. 08. '10 г





© З. Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??