Oct 8, 2008, 5:22 PM

Много слаб си за мене... 

  Poetry
727 0 19

Много слаб си за мене

човече...

И е непроменимо!

Някак

хоризонта ти ми идва

наблизо,

а аз-виждам оттатък...

Непонятните,

в обитАлища цветни

живеят отвъд.

Прегръщат дърво,

когато са тъжни.

Хвърлят бръмбар нагоре

-с възторг...

Дъжд там отмива

всичко ненужно.

Сгрешена съм.

/сигурно/

А отвъд е награда...

/без страх дето крачим

по сухото/

И искам

да съм неразбрана,

от "блажените духом"...

 

 

 

© Маргарита Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??