Feb 16, 2017, 9:33 PM

Mногу за зборување 

  Poetry » Love
186 0 1

Сенките ги пратив на спиење
во дијалог со небото не спомнав ништо
без тебе и со тебе не сум совршена
во мојот видокруг светот станува огромен 
а човековата душа расте без ограничувања 
ги изгасив жолтите и зелени фенери 
имам малку за пишување 
и многу за зборување. 

© Sanja Atanasovska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??