Oct 29, 2009, 1:35 PM

Мога 

  Poetry » Love
485 0 1

Мога  да те забравя, ако поискам,
мога да бъда хладна като лед.
Мога по всяко време да си отивам
и да се връщам отново при теб.

Мога безмилостно да те зарежа,
така, както ти си тръгна.
Мога да мина и да не те забележа,
мога изобщо да не те погледна.

Мога да бъда със в
секи,
само трябва да го пожелая.
Но спокоен ти бъди,
само за теб мечтая.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • мила най-сетне намерих време да се регистрирам и аз.....
    стиховете ти направо докосват душата ми.....браво на теб,не предполагах че си имам приятелка,с такъв талант...обичкам те мила ....
Random works
: ??:??