Feb 8, 2013, 2:39 PM

Моите жени 

  Poetry » Love
751 0 3

По  "Мъжете в живота ми"

от  Stenli499 /Станислава/

 

 

Жените в живота ми - колко ли бяха?

Броях ги наум... и на пръсти.

Тези, които в любов се кълняха

първи ме драснаха с кръстче.


Жените в живота ми - прелетни птици,

далече от мен загнездиха.

Останало? Спомени... сладки трошици

мигове сън приютиха.


Жените в живота ми - устни вълшебни,

знаеха как да целуват!

Сега в бреговете им страстни и жарки

други морета бушуват.


Жените в живота ми - в нощи надничат

пълни с копнежи химери.

По тъмно се питам кого ли обичат,

утеха в тях кой ли намери?


Жените в живота ми - една ми остана.

Бог ми я врече... съпруга.

Дали ме обича, дали е желана?

Не бих я заместил със друга!



© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??