Sep 4, 2008, 6:24 AM

Моите съкровени желания 

  Poetry » Love
612 0 4

Искам да подлудиш сърцето ми
с целувки и прегръдки топли.
Проникваш с думи в душата ми,
караш я да стене с любовни вопли.

Желая да татуирам гърдите ти
с трите думи: "Само теб обичам!"
Спуска се нощта над нас прозрачна
и името ти започвам да изричам.

Ще вържа с копринен шал очите ти,
да ме търсиш жадно в тъмнината.
В унеса на инструментална пиеса
ще пием после "мохито" в кревата.

Няма да изпусна миговете щастие.
Знам, че твоята любов е свята.
Харесвам коктейла ти от чувства,
след него съм най-влюбен на Земята.

 

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??