Може би, ако не се бяхме срещнали, сега щях да съм щастлива с друг.
Дали?
Може би, ако не те бях обикнала, сега нямаше да се давя в сълзите си.
Дали?
Може би, ако те обичах малко повече, нямаше да изгарям от болка, че те загубих.
Дали?
Може би, ако не се преструваше, че ме обичаш толкова много, нямаше да се чувствам толкова предадена, пренаранена...
Дали?
Може би ще си простим и ще се забравим.
Може би ще заличим спомените си заедно, ще срещнем по-добри и по-лоши от нас самите.
Може би ще се научим да живеем в самота. Ще бъдем лицемерни към самите себе си.
Може би ще погребем истинските си чувства и ще възродим нови - фалшиви.
Може би ще превърнем сърцата си в лед.
Но дали?...
© Виктория Димитрова All rights reserved.
с обич, Виктория.