Jan 29, 2008, 6:40 PM

Може би 

  Poetry
655 0 15

МОЖЕ  БИ

 

Може би все някога ще спреш,

за да помислиш и да разбереш -

защо била съм лош и хубав сън

и до огнището защо не съм.

 

Може би ще търсиш в пепелта

въгленчета - спомени в нощта.

И когато само Бог не спи,

ще заравяш в пепелта сълзи.

 

Може би по пътя наш натам,

във съня си ще пътуваш сам,

дето в светъл миг един - със мен

имал си най-хубавия ден.

 

Може би неволно ще мечтаеш

да ме има, за да се покаеш.

Да, но от градина запустяла

прошката е птица отлетяла.

 

 

 

© Лилия Велчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??