Oct 17, 2007, 10:03 AM

Може би 

  Poetry
606 0 13
Може би...
Може би някой,  някого очаква в мрака,
с предчувствие за много, много грях.
Може би някой, някога ще е наказан,
задръж ме с любов, за да не стана на прах!

Не, не, стоп, това вече не е редно!
Малко прекалено, нали!
Тук, тук на влажната земя, под небосклона!
Не, не, у нас да идем, тук вали!

Протягам ръце, с огън към силуета.
Желаеш ме, прошепва неговата уста.
Да, вземай ме, поглъщай ме, желая те!
Пипнешком се намираме с ръце, уста и тела!

(Днес няма да съм в моята пустиня.)
Намирам се отново в моята далнина.
Усещам двойното пулсиране!
Взаимно употребени до глъбина!

Да, още, да, щастливи...
Много добре, нали...
До утре...
Може би...

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??