Dec 15, 2021, 2:55 PM

Може и така... 

  Poetry
312 2 14

К' во от т 'ва,

че речникът ти е богат?!

К' во от т' ва,

че знаеш няколко езика?!

Всичко т' ва 

е игла в купа сено,

щом болшинството не чете,

а знае сал да  лапа!

© Румяна Друмева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??