Не ме карай да те мисля,
ще изгоря!
За да забравя,
спомени ще изпепеля!
Не ме карай да мечтая!
Ще полетя!
Ще си спомня!
Ще се смея!
Спомени ще възкреся!
Усмихвам се!
Радост!
Не съм изпепелена,
а в полет възвисен,
спомените топли, живи...
... ти, муза - мой възлюбен!
Виновник за всички драскулки,
разбъркани думи,
писане на пресекулки.
© Фей All rights reserved.