Jun 8, 2011, 12:05 AM

Мойто лято 

  Poetry » Other
562 0 1

Зная, аз може би съм малко не красив

и моя е вината, че няма да си с мен,
че няма никога пак да съм щастлив
в живота ми така самотен...

Но какво, какво от моята тъга?
Нима небето няма да е вече синьо?
Нима няма да е вече бял снега?
Или няма да има пясък по брега?

Не! Синьо ще е пак небето
и бял ще си е пак снега,
но само скрита във сърцето
ще остане моята тъга...

И не чакам нищо, стоя отново тук,
изгубил вече всичко свято,
ще обичам друга, ще тръгне и тя без звук,
сега така започва мойто лято!

Юни 2011

 

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??