Dec 7, 2008, 2:36 PM

Молитва 

  Poetry » Other
793 0 3

Молитва

Благодаря ти, Господи, че сля

пътеките ни във една

и даде шанс да продължим,

по пътя общ - като един.

 

В обща радост и тъга

преминахме житейската съдба

и две слънца за нас дари,

с тях пътя ни ти освети...

 

Тях с разум и любов дари -

и пътя прав им покажи.

Това е всичко, за което

мечтае със поклон сърцето.

© Гергана Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??