Запали, Боже,
тази свещица -
светлина
и надежда
с твоя дъх и дари.
Благослов
на този, дето те с вяра поглежда
и на този,
дето извръща от тебе очи.
Подари мир
на света
и в душата.
Всяка мисъл
нека се ражда
с любов,
за любов.
Нека само за обич
да бият сърцата.
Добротата да бъде над бездната мост.
Запали, Боже,
тази свещица -
Светлинката
във всяка душа...
Да бъде Коледа
чиста и свята -
една нощ
на безброй чудеса.
Весела Коледа, Откровенци! Здраве, любов и муза нека рисуват пътя ви през новата година!
© Гергана All rights reserved.