Моля те
Моля те когато съм
тъжна обичай ме
моля те когато сън нежна
обичай ме
моля те когато косата
ми е вече снежна
обичай ме
моля те когато нямам
вече младежки черти
обичай ме
моляте когато походката
ми се снижи
обичай ме
моля те когато вече нямам
смях и мечти
обичай ме
обичай ме такава каквато
съм преливаща нежност и сълзи.
© Галина Бърдарова All rights reserved.