25.01.2014 г., 18:45 ч.

Моля те 

  Поезия » Любовна
845 1 0

 

 

 

                                                                       Моля те

 

Моля те когато съм

тъжна обичай ме

моля те когато сън нежна

обичай ме

моля те когато косата

ми е вече снежна

обичай ме

моля те когато нямам

вече младежки черти

обичай ме

моляте когато походката

ми се снижи

обичай ме

моля те когато вече нямам

смях и мечти

обичай ме

обичай ме такава каквато

съм преливаща нежност и сълзи.

 

 

© Галина Бърдарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??