Dec 29, 2007, 6:27 PM

Моля те, докосни се пак... 

  Poetry » Love
1223 0 12

Почувствах те

върху възглавницата си.

С косите

и лицето си,

приласкани някога.

И с очите си,

препълнени

със твойта страст

и хубост.

И със сърцето си,

преливащо

от обич.

Мирисът ти

ме залюля,

издигна ме

и ме хвърли

в сънища

тайни

и явни,

в сънища

сити

и гладни...

Моля те,

докосни се

пак

до възглавницата ми!

 

© СВЕТОСЛАВ БИЛЧЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??