Oct 10, 2008, 8:33 AM

Моментно 4 

  Poetry » Other
618 0 0
Мълчалив си. Без думи.
А чувства?!
За тях нищо не чух.
Там ли са още?
Питат ли за мен,
напомнят ли за мен?...

06.10.2008

© Нина Найденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??