Oct 7, 2008, 9:28 PM

Моментно 

  Poetry » Other
587 0 0
Ти всичко правеше
да ме имаш,
всичко даваше
твоя да съм аз
и да спечелиш
в любовната игра.
Победи ме в залъгалката,
получи ме и
отведнъж се спря.
Знай,
номерът не е само
до свалката,
а да ме задържиш
и след това...

06.10.2008

© Нина Найденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??