Jan 5, 2007, 12:32 PM

Момиче 

  Poetry
1207 1 5
Едно момиченце по улицата тича,
събрало в шепите си пролетта.
От зениците му слънцето наднича,
от вените му блика младостта.

В косите му се гуши жълто зайче,
ръцете му прегръщат тихата зора.
И където мине, все ухае на момиче...
Момиче... всъщност наполовин жена...


...на малкото русо момиченце пред моя блок...

© Марина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??