Jun 3, 2010, 9:34 PM

Момичето в огледалото 

  Poetry
635 0 1

Недей навежда поглед!

И не искам вече сълзи!

Трудно ти е, знам - нали?

 

        Недей, момиче!

        Аз не искам веч сърцето ти да страда,

        с усмивка трудностите подмини!

 

Недей! Вдигни очи и погледни се.

Кажи - защо не спираш да си мислиш,

че любов не заслужаваш ти?

 

       Недей! И пак ти казвам -

       усмихни се! Обичай силно...

       и не спирай, макар ужасно да боли!

 

Усмихни се! И повярвай!

Страхът и болките си загърби.

И знай, момиче - много силно се надявам

      щастието да намериш ти!

© Марина Буюклиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??