Oct 16, 2014, 6:21 PM

Моржувам пролетно 

  Poetry » Other
575 0 1

Не мога да се правя на първична,
Везна съм -
от потекло дипломатично.
Не губя лесно,
нито пък печеля.
Живея в кръг.
И мелодично.
Понякога цигулката е Страдивари,
а друг път глас на Ара.
Сега, преди заспиване лирична съм,
на сутринта ще те опаря.
Във всеки случай
дума лична е.
И би могла да бъде топла,
тъй както
слънцето те гали.
А също може да е леден повей,
като съдба на януари ;)

© Ле Бед All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??