Jul 23, 2007, 10:27 AM

МОРСКО НАСТРОЕНИЕ - 2 

  Poetry
875 0 2
Пристигат приказни сирени!

Море безбрежно,
чакаш ги копнежно!
Боготвориш ги, знам,
а те отдават се с магичен танц!

Безкрая търсят,
отблясъци ги мамят!
Като потънало бижу,
любов и спомен пазят!

Сирени извечни,
с любовни послания!
Погубват те всеки,
ако с власт ги пожелае!

Витални са като БОГИНИ,
преиграли, безсмъртни ГЕРОИНИ!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??