Feb 13, 2010, 10:43 AM

Мотивите на сърцето 

  Poetry » Love
505 0 0

Искам да ТЕ сваля като дреха от себе си...
Да Те забравя някъде... 
Да МИ омръзнеш...
Да ТЕ намразя...
Искам да ТЕ замина... надалеч.. 
ДА ТЕ подаря...
Да ТЕ закача някъде... и да кажа... през рамо "Вече не ТЕ харесвам"... защото... 
НЕ обичам този цвят...
Искам да си МИ скука... и да не сещам за теб... 
... да си НЕоправдано разстояние, което ДА НЕ се налага да измина... 
Искам да си пламък... който грее с мраз...
Искам да СИ самота... и да бягам от теб...

Ама как... КАК... 

Като си сред мотивите на сърцето МИ...
Освободи ГО...
По Дяволите... освободи ГО!

© Лина Пъргова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??