Aug 12, 2008, 11:27 AM

Моя е младоста 

  Poetry » Other
599 0 7


Сутрин, когато събудя се,
в огледалото поглед отправям,
поглеждам се и се усмихвам,
и доволно прическа и грим оправям.

С очите свои виждам бликаща красота.
За много други хора, едва ли е така.
Все още съм на вълните на младостта
и богата, и красива е моята душа.

Може да ме съдите или корите,
но мнението свое не меня,
ако някой не е съгласен с мен,
мнението си е негово, всеки има право на това.

Всеки, който минал е
през безгрижната пътека на младоста,
в глас с мен ще викне:
"Прекрасна и красива е тя"

© Христина Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??