May 30, 2007, 8:54 PM

Моя... ИСТИНСКА 

  Poetry
550 0 13
Здрасти!
Моя ИСТИНСКА.
НЕСБЪДНАТА.
Моя недозряла, непрогледнала...
Моя и на четвърт непогълната...
Даже и на стотна недосегната!

Моя, даже още неорисана!
Ни от Дявол, нито пък от БОГА!
Стих безплътен, още недописана...
Моя СИЛА!
Моя ИЗНЕМОГА!

Здрасти!
Феерична моя... Паяжна...
Моя неболяла, невървяна...
Нито смееща се, нито плачеща!
Още неотворила се рана!

Моя стогодишна. ЮБИЛЕЙНА!
Още непразнувана... Безлика...
Недопита и Недопоена...
Спомен от бледнееща усмивка!

ЗДРАСТИ!
Моя ИСТИНСКА!
И СБОГОМ!!!
Още нежигосана... ФЕТИШ!
ТРЪГВАЙ!
Моя циганке
Бездомна...
Само миг преди да се родиш!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??