Декември отвънка е слънчев,
но през декември във мене вали.
Навън светът се усмихва,
а в душата ми капят сълзи.
Моят декември е мрачен,
студен е, безумен дори.
Локви по улици празни,
святка се и даже гърми.
Моят декември е мрачен,
облачно е в мойта душа.
Как не можах да забравя
онова, що носи тъга?
© Дарк Стефанова All rights reserved.
Дано е усмихнат твоят декември!