Aug 21, 2013, 9:28 PM

Моят кръст 

  Poetry » Phylosophy
537 0 1

Искам да бягам по вълните

и да се гмуркам на дълбоко,

а на Орфей със лирата,

да съм същинска чучулига.

Искам да нося бяла риза,

с частица Божия харизана

и да лекувам всички болни,

на бели криле литнали волно.

Отгатнах аз тайна вселенска,

с моята крачка последна,

със святост кръст да оставя

и храм на моето богатство.

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??