21 ago 2013, 21:28

Моят кръст 

  Poesía » Filosófica
538 0 1

Искам да бягам по вълните

и да се гмуркам на дълбоко,

а на Орфей със лирата,

да съм същинска чучулига.

Искам да нося бяла риза,

с частица Божия харизана

и да лекувам всички болни,

на бели криле литнали волно.

Отгатнах аз тайна вселенска,

с моята крачка последна,

със святост кръст да оставя

и храм на моето богатство.

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??