Jan 29, 2013, 3:43 PM

Моят повик отново 

  Poetry » Love
428 0 1

Аз като юноша мечтая 

 ти някой ден при мен да спреш!

 Не зная как да се прославя,

 че любовта да разбереш?!


Обвързан съм като с  магия!

 Очаквам те с велика страст!

 Аз чувствата към теб не крия 

 и чакам звездния си час.


Навярно в някоя красива вечер 

 усмихната при мен  ще спреш!

 Аз тръпна с повика сърдечен,

 очаквам да ме разбереш!  

  06.05.1976 г.


 

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??